Ontdek onze open-trainingen
en workshops

Een training op maat van jouw bedrijf?
Aarzel niet om ons te contacteren!

Contacteer ons

Meer info over onze workshops

Hieronder vind je chronologisch een overzicht van onze geplande workshops

Wanneer je naar onder scrolt zie je in chronologische volgorde de geplande open workshops met alle informatie die je nodig hebt om te kunnen inschrijven. Wens je toch bijkomende info of jezelf of een collega in te schrijven, klik dan op de schrijf me in knop.
Bij minder dan zes inschrijvingen per workshop, behoudt Improvement het recht om de workshop niet te laten doorgaan.
 
Geplande workshops:

 

Burn-out voorkomen: hoe elke Gedragsstijl omgaat met stress

Open Workshop op donderdag 23 mei 2019 en donderdag 6 juni 2019

Hoe als Leidinggevende een Burn-out herkennen en wat ermee te doen

Een Google-search op “burn-out” levert meer dan een half miljard hits op! Anno 2019 verrast dat niet, want burn-out lijkt alom aanwezig. Het is een groeiend aandachtspunt voor elke leidinggevende, want veel gemotiveerde medewerkers vallen uit en dat verhoogt de druk op de rest van de organisatie.
Wat is stress? Wanneer is stress motiverend en uitdagend of wanneer kantelt stress naar demotiverend en uitputtend.  Waarom ervaart iemand stress in situaties waar een ander dat juist niet doet? En hoe evolueert die stress richting burn-out?

In deze workshop voor leidinggevenden leer je, via de DISC Gedragsstijlen-methodiek, objectief naar “stressgedrag” kijken. Je begrijpt beter wat mensen stimuleert of ergert, vrolijk maakt of irriteert en hoe bepaalde gedragskenmerken van jouw medewerkers hen in negatieve stress en burn-out doen verglijden. En vooral hoe je dat als leidinggevende detecteert en wat je eraan kan doen.

Wanneer: donderdag 23 mei 2019 (volledige dag) + donderdag 6 juni 2019 (voormiddag) verdieping met praktische cases

Prijs: 745€ + btw per persoon. Inbegrepen zijn: werkboek, online DISC Gedragsstijlen en Stress assessment met uitgebreide rapportering. Voor elke bijkomende deelnemer die uw bedrijf inschrijft, krijgt u 15% korting. Indien uw bedrijf beantwoordt aan de criteria als kmo, dan kunt u voor deze workshop gebruik maken van de mogelijkheden van de kmo-portefeuille.

Waar?: Het Rekreatief, Doornstraat 71B, 2650 Edegem

Start: Stipt om 9:00u, ontvangst met koffie vanaf 8:30u

Einde: Rond 16:30u op donderdag 23 mei 2019; Rond 12u30 op donderdag 6 juni 2019.

Trainers:  Carl Vanhemelen en Erna Geysen (gecertificeerd stress & burn-out coach)

Doelstelling: Onder meer aan de hand van de DISC-methodiek leer je als leidinggevende objectief kijken naar gedrag, krijg je inzichten in positieve en negatieve stress, zie je hoe dit tot burn-out kan leiden en hoe je kan tegensturen en een motiverende werkomgeving creëren voor een divers team.

Nog vragen? email ze even naar info@improve-ment.be

Improvement is erkend dienstverlener voor de pijler opleiding binnen de kmo-portefeuille (erkenningsnummer DV.O209511)

Schrijf me in