How big is your room for Improvement?
Unlocking human potential
 

Let's meet

Improvement helpt organisaties een verbonden omgeving te creëren waarin kwaliteiten en talenten van iedereen ruimte krijgen.

ONZE SERVICES

Improvement is erkend als dienstverlener bij het Agentschap ondernemen (erkenningsnummer DV.O209511). Opleidingen zijn subsidieerbaar binnen de KMO Portefeuille.

 

De basis van sterk leiderschap is: emotionele intelligentie (zelfbewustzijn, zelfregulatie, motivatie, empathie en sociale wendbaarheid), een (h)echte verbinding met jezelf en anderen, open, eerlijke en oprechte communicatie en duidelijkheid over wederzijdse verwachtingen.

 

Leer ons kennen

Ontdek ons laatste nieuws

 

Nu is het moment dat de “echte” leiders kunnen laten zien  wat ze in petto hebben. Of ze het volledige arsenaal aan competenties in huis hebben. Ze het ganse toestenbord aan mogelijkheden kunnen bespelen en op het juiste moment de gepaste leiderschapsinterventie kunnen plaatsen.
Vertrouwen is de basis van elke relatie, ook professionele relaties. Geen vertrouwen, geen relatie die naam waardig. En daar dreigt het vandaag grondig mis te lopen.

Geschreven door Carl Vanhemelen op woensdag 25 maart 2020
, .


 

2020 staat voor jou klaar om zelf in te kleuren. We wensen je hierbij de nodige inspiratie, creativiteit, kracht en vooral veel goesting en een stevige gezondheid.

Geschreven door Carl Vanhemelen op maandag 23 december 2019