Krijg de beste tips & tricks
rechtstreeks in je mailbox
 

 

 

Authentiek Leidinggeven? Coachend Leidinggeven? Inspirerend Leidinggeven?

Vergéét het.

IRRITEREND Leidinggeven. Daar ligt de toekomst!

Geschreven door Dirk De Corte op woensdag 2 juni 2021


 

Vanochtend was ik dringend op zoek naar een boek. Dwingend en heftig op zoek. Van de naam en schrijver van het boek was ik 100% overtuigd. Ook van de kleur van het boek, knalrood. Dat dacht ik tenminste.

Geschreven door Carl Vanhemelen op donderdag 22 oktober 2020


 

Nu is het moment dat de “echte” leiders kunnen laten zien  wat ze in petto hebben. Of ze het volledige arsenaal aan competenties in huis hebben. Ze het ganse toestenbord aan mogelijkheden kunnen bespelen en op het juiste moment de gepaste leiderschapsinterventie kunnen plaatsen.
Vertrouwen is de basis van elke relatie, ook professionele relaties. Geen vertrouwen, geen relatie die naam waardig. En daar dreigt het vandaag grondig mis te lopen.

Geschreven door Carl Vanhemelen op woensdag 25 maart 2020
,


 

2020 staat voor jou klaar om zelf in te kleuren. We wensen je hierbij de nodige inspiratie, creativiteit, kracht en vooral veel goesting en een stevige gezondheid.

Geschreven door Carl Vanhemelen op maandag 23 december 2019


 

Op zoek naar wat vrolijkheid bij het begin van het nieuwe jaar, kleurde De Standaard van 16 januari laatst, VTM-gewijs, uw en mijn dag. En dat met het bericht dat een brillengigant (niet Hans Anders, maar die andere) zijn CEO aan de deur had gezet. “Boei-euh!” kan u daar in tienertaal op reageren, maar het verhaal op zich laat zich lezen.

Geschreven door Dirk De Corte op donderdag 31 januari 2019
,